Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Agresivitatea fiecărei zodii


 

Fiecare zodie are o parte întunecată. Iată care este scorul de agresivitate pentru fiecare zodie





Berbec 203 
Acesti nativi sunt cunoscuti pentru temperamentul lor impulsiv, pentru nervozitate, lipsa de rabdare, egoism, superficialitate si pentru ca sunt morocanosi. Berbecii se arunca inainte cu capul si isi asuma riscuri care nu sunt necesare!
Taur 146
Cea mai incapatanata persoana din lume. Taurul este indulgent cu propria persoana, posesiv, lacom, invidios, chiar materialist si nepasator uneori. 
Gemeni 159
Nervosi si incordati, superficiali, vicleni, indecisi, capriciosi, speculativi si inselatori: acesta este portretul negativ gemenilor.
Rac 147
Acest semn din zodiac este sensibil, suparacios, temperamental, posesiv, indecis si are emotiile pana in tavan. Este adesea dependent de cei din jur si tinde sa ii protejeze… prea mult de cele mai multe ori. 
Leu 177
Acesti nativi sunt frumosi si increzatori, insa sub acea aura specifica lor se poate ascunde un om melodramatic, bagacios, foarte pretentios, incapatanat, conservator si egoist.
Fecioara 183
Sub modestia si inteligenta nativa a Fecioarei putem intalni haosul, anxietatea, scepticismul in persoana, indiferenta, critica si lipsa de iertare. 
Balanta 189
Frivol, uneori de neincredere, temperamental, agresiv, influentabil, indulgent cu sine, viclean si incredibil de usor de plictisit: asa se arata latura negativa a nativului nascut sub semnul Balantei.
Scorpion 166
Snob, uneori irascibil, incapatanat, suspicios tot timpul, invidios si compulsiv: el este scorpionul in zilele lui “rele”.
Sagetator 139
Cel mai putin agresiv dintre toate semnele zodiacale, sagetatorul nu este lipsit de trasaturi negative. El este vesnicul nemultumit, impasiv, prea optimist pentru lumea in care traieste, arogant si delasator
Capricorn 166
Aceasta capra pe jumatate peste este foarte conservatoare, egoista, ranchiunoasa, autoritara, calculata (ceea ce reprezinta si un plus), uneori cu gandul exagerat la bani.
Varsator 142
Un vesnic capricios, adesea nemultumit, poate superficial, greu de abordat, uneori prea indraznet, rebel, confuz si .. foarte pervers.
Pesti 169 
Nu exista semn in zodiac mai neglijent, lenes, emotional, lipsit de etica si haotic decat cel al pestilor. Din fericire reusesc adesea sa isi ascunda defectele iar latura emotionala puternica ii ajuta sa isi pastreze calmul si bunatatea. 

1 comment:

  1. se pare că berbecul e cel mai agresiv? :)

    ReplyDelete

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT HERE!