Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Ce te ajuta la Depresie in functie de Zodia ta?



Ce te ajuta la Depresie in functie de Zodia ta?
Berbec
Pe tine depresia te afectează când acumulezi multă energie negativă pe care încerci să o ţii sub control cu orice preţ. Un sport care îţi permite să te manifeşti vulcanic este o soluţie pentru tine. Încearcă artele marţiale, sporturile care îţi permit să verşi surplusul de energie care te apasă.
Taur
Un masaj te ajută să te relaxezi, să scapi de gândurile care te bântuie şi de grijile care îţi stau pe cap. Şi o dietă foarte sănătoasă te ajută să-ţi regăseşti echilibrul.
Gemini
Socializarea este o soluţie pentru tine. Te simţi cel mai bine alături de oameni atunci când eşti într-o pasă proastă şi chiar poţi să râzi alături de ei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar ca să le oferi o pauză neuronilor tăi suprasolicităţi, câteva ore de relaxare în natură este o adevărată terapie
Rac
Îţi place să stai acasă, te simţi cel mai bine în "cuibul" tău, dar izolarea cu siguranţă nu te ajută să scapi de starea proastă pe care o ai. Adună-ţi toate forţele şi organizează o întâlnire cu familia sau prietenii la tine acasă. Vei vedea că te vei simţi mult mai bine supă clipele petrecute cu cei dragi.
Leu
Întâlnirile, distracţia şi prietenii te ajută să treci pestele clipele mai grele. Mergi împreună cu ei la petreceri, manifestă-te aşa cum vrei la karaooke, competiţii de tot felul şi cât mai multe ieşiri care să te relexaze total.
Fecioara
N-o să-ţi vină să crezi, dar curăţenia şi organizarea tuturor lucrurilor din casă te ajută să te simţi stăpână pe situaţie atunci când ai senzaţia că nu mai deţii controlul. Rezervă-ţi o zi în care să te dedici organizării şi la final vei observa cât de bine te simţi.
Balanta
O zi la spa te ajută să-ţi regăseşti echilibrul. Îţi place să simţi luxul şi tratamentele preţiose care ţi se oferă, iar asta îţi aminteşte cât eşti de valoroasă şi cât este de important să ai grijă de tine.
Scorpion
O sesiune de cumpărături, o schimbare de look şi o întâlnire ca-ntre fete te scoate din perioada neagră în care poate că te-ai afundat. Vei avea senzaţia că ai renăscut şi că o poţia lua de la capăt cu forţe proaspete.
Sagetator
Exerciţiile fizice şi sportul în general te ajută să scapi de depresie. Este cea mai bună soluţie pentru tine. Iar dacă vrei să faci asta şi să socializezi în acelaşi timp, te poţi înscrie la un club de dans sau orice altă activitate care îţi face plăcere.
Capricorn
Ai nevoie de odihnă şi de o scurtă vacanţă ca să te odihneşti şi să scapi de depresie. Munceşti prea mult, te străduieşti prea mult, iar asta te poate suprasolicita fizic şi psihic.
Varsator
Schimbările nu te sperie iar rutina este cea care te poate băga pur şi simplu într-o depresie. Ca să scapi de starea proastă trebuie să faci câteva modificări în stilul tău de viaţă şi să-ţi iei un răgaz în care să călătoreşti, să te înscrii la un curs şi să încerci ceva nou.
Pesti
Depresia ta poate fi tratată cu ajutorul unui psihoterapeut, un psiholog, preot sau chiar o persoană foarte apropiată în faţa căreia să te destăinui. Ai foarte mare nevoie să-ţi explorezi sentimentele şi trăirile, să le discuţi pentru a te putea elibera.

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT HERE!