Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Ce se poarta in sezonul rece 2012?



V-am pregatit o lista cu tendintele cele mai importante ale sezonului rece, o lista care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta cand pleci hotarata sa iti innoiesti garderoba.
Culoarea: rosu
Majoritatea designerilor au prezentat, spre fericirea tuturor fashionistelor din lume, cel putin o tinuta in culoarea rosie. Se pare ca sezonul rece i-a inspirat pe toti, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra. Nu are importanta ce alegi dar  trebuie sa ai cel putin o piesa vestimentara rosie in aceasta toamna.
Combinatia de culori : galben mustar cu albastru electric
Aflate si ele in lista de culori must-have a sezonului, galbenul mustar si albastrul electric reprezinta combinatia vedeta a sezonului rece. Aceste doua nuante se regasesc atat individual cat si combinate in multe dintre tinutele propuse de designeri, fie evidente, fie in mici detalii interesante care picteaza tinuta cu mult farmec.
Imprimeul : alb-negru
Daca in timpul verii imprimeurile se vor pline de culoare, intense, inspirate de natura vie si luminoasa, in sezonul rece imprimeurile sunt mai simple, inspirate de culorile toamnei sau ale iernii. Se pare ca cele inspirate de iarna primeaza, si este musai sa avem in garderoba noastra o piesa vetimentara cu imprimeu alb-negru.
Detaliul principal : buzunarele
Buzunarele, ca si detalii practice, le regasim cel mai des la hainele de iarna sau la pantaloni. Insa in sezonul rece 2011-2012 le regasim peste tot, mai ales in cazul rochiilor si al fustelor. Astfel, acestea tind sa devina piese vestimentare mult mai casual, mult mai usor de asortat, iar tinutele construite capata accente masculine, dar chic.
Tinuta : deux-pieceul gri
Indiferent de stilul tau, indiferent de ocazie, deux-pieceul gri este tinuta must-have in sezonul rece 2011-2012. Designerii ne ofera atat de multe optiuni, de le cele mai elegante costume cu fuste stilou, pentru o zi la birou, la costume cu pantaloni nonconformiste.
Paltonul : clasic dar colorat
Ca in orice sezon rece, ne indreptam atentia spre hainele groase, iar pentru tinute elegante spre paltoane. Anul acesta croielile sunt clasice, in linii drepte sau usor evazate, cu doua sau un singur rand de nasturi, insa diferenta o face culoarea. Aceasta trebuie sa fie cat mai intensa, mai deosebita, caci ea este cea care trebuie sa iti dezvaluie personalitatea.
Haina : haina de blana
Blana este iar in centrul atentiei in sezonul rece. In culori intense sau in nuante naturale, alba sau neagra, o haina de blana este potrivita unei ierni friguroase si unei garderobe la moda. Partea cea mai frumoasa este ca o haina de blana este o adevarata investitie. Totusi poti sa investesti in hainele din blana artificiala caci acestea sunt mult mai accesibile si, in plus, nici marile case de moda nu se feresc sa le promoveze.
Puloverul : cardiganul lung
Cu nasturi sau fara, cu fermoar sau cu multe buzunare, cu imprimeuri hibernale sau in nuante intense, cardiganurile lungi sunt un must-have in acest sezon rece. Le iubim pentru ca sunt foarte practice, pentru ca pot fi asortate cu usurinta oricarei tinute si pentru ca nu trebuie sa ne golim portofele cand le cumparam. Sa nu mai spunem ca sunt o investitie care iti va fi de folos si in aceasta toamna dar si primavara.
Rochia: retro
Decolteu barcuta, linii simple si drepte - rochia anilor `80 este cea care primeaza in majoritatea colectiilor. Practica dar feminina, ofera numeroase optiuni de asortare si se potriveste perfect cu anotimpurile reci. O porti purta atat intr-o tinuta casual, cu ghete imblanite dar si in tinute elegante cu pantofi clasici sau retro, cu toc gros.
Pantalonul : larg si confortabil
Nu intotdeauna, in moda, cuvantul confort are semnificatia clasica pe care o cunoastem cu totii. Insa, de data aceasta putem spune ca pantalonii preferati de designeri pentru acest sezon rece sunt intr-adevar confortabili. Ai atat de multe modele incat este aproape imposibil sa nu gasesti un pantalon larg si confortabil care sa se potriveasca personalitatii tale: clasic din stofa, pana, masculin sau sport.
Fusta fusta stilou
Daca nu ai inca o fusta stilou in garderoba, atunci este momentul sa o cumperi, pentru ca podiumurile sunt pline de acest model. Lunga, pana in dreptul genunchilor, stramta pe coapse, sexy si senzuala, fusta stilou vine intr-o multitudine de culori si materiale in acest sezon. Se poarta atat materialele lucioase cat si cele clasice, nuantele metalizate dar si nemuritorul negru, animal printurile si chiar si pielea.
Pantofii : cu toc gros
Retro este cuvantul care, cu siguranta, nu va pieri foarte curand din lumea modei. Ne-o demonstreaza tendinte de baza in materie de incaltaminte in sezonul rece 2011-2012 mai exact pantofii cu toc gros. Si aici ai foarte multe variante, de la modele clasice la modele la modele Mary Jane reinterpretate. Un lucru este cert, daca vrei sa fii cu adevarat in tendinte cumpara o pereche intr-o culoare deosebita.
Ghetele : din piele de reptila
Iar daca frigul incepe sa se instaleze si trebuie sa apelezi la ghete, botine sau cizme trebuie sa stii ca in acest sezon rece se poarta pielea de reptile pentru astfel de modele. Culoarea este mai putin importanta, nici forma, nici tocul nu conteaza. Opteaza pentru pielea de reptila si nu vei da gres.
Geanta : geanta cu manere scurte
Modele de genti din acest sezon rece sunt foarte multe, foarte diverse si incredibil de colorate. Insa un model a iesit clar in evident: geanta cu manere scurte. Fie ca preferi un model clasic sau unul mai nonconformist, fie ca ai nevoie de o geanta incapatoare sau doar de linia eleganta a unei genti micute, trebuie sa ai in garderoba un astfel de model.

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT HERE!