Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

An idiot abroad - Radu de Galati

Miercuri, 31 Iulie 2013 19:23 postat de Radu de Galati  
http://www.viata-libera.ro/sport/44730-galati-viata-libera-pe-urmele-tatalui-fratii-lehadus-revin-in-ring-alaturi-de-ciocan
L-am cunoscut pe tatal vostru inca de cand avea el 8-9 ani, era o balta "la groapa" ii spuneam, chiar in spatele casei bunicului vostru, care statea pe valea mocanului, prelungirea lui Saturn, de la benzinaria de pe Saturm de astazi putin mai la vale, cred ca acum e Gradina Botanica.
Vara faceam baie in acea groapa iar iarna ne dadeam cu sania prin fata casel lui.Am facut chiar si canotaj impreuna, ceea ce multi nu stiu este ca Vasile a facut canotaj inainte sa faca box. A facut canotaj la Maestrul Manaila la turnul de tv, jos, inainte de unitatea de marina militara. S-a apucat de box prin anul 1964-5. A muncit din greu sa invete sa boxeze si sa fie si bun. Viata lui insa nu a fost prea blanda, Comunistii ne-au demolat casele, intr-o vara blestemata se pare ca a avut un alt mare necaz cand a scapato pe mama voastra de la inec, era chiar si bun inotator, ca apoi sa fie victima chiar el. Cred ca acel nenorocit de om care la injunghiat inca mai traieste. Statea si el la o bere cu niste amici si a auzit o femeie care striga ajutor ca din gura de sarpe de la un bloc, nu a ezitat sa-i sara in ajutor chiar daca nu o cunostea. Nici in visele lui cele mai negre nu ar fi crezut ca un nenorocit avea sa-i spintece stomacul cu o lovitira de cutit miseleasca.Ma bucur sa vad ca v-ati facut mari si frumosi, sper sa nu-l faceti de rusine chiar daca veti pierde un meci sau doua sau chiar noua. Si nu uitati:A fi om e lucru mare, a fi domn e o intamplare. Vasile a fost un om, un galatean cu trup si suflet. Dumnezeu sa-l ierte si pe voi sa va binecuvanteze, Succes baieti.
P.S Mariane ai nota zece ca si inainte. Nu este prima data cand un articol de-al tau ma face sa-mi dea lacrimile. Cu Vasile am fost chiar si la aceeasi scoala. Sc. nr 8 de la cele 3 turnuri unde era si sala de box. Pacat ca astfel de oameni nu sunt cinstiti ca atare si de autoritatile Galatiului. 
Duminică, 04 August 2013 15:57 postat de Radu de Galati
http://www.viata-libera.ro/societate/44865-galati-viata-libera-%E2%80%9Eimplica-te-fii-voluntar%E2%80%9D-program-pentru-tinerii-galateni-din-familii-defavorizate
Asta-i o noua gogorita de a obtine fonduri de asociatii facute la apelul de seara si cu 2000 lei vor primi suficienti bani ca sa faca o noua vila. Daca ziaristii vigilenti ai ziarului Viata Libera ar cauta cine si ce se petrece in spatele acestor asociatii va afla si adevarul.Cu alte cuvinte, vine nepoata cuiva si face o asociatie pe nepusa masa, si apoi datorita lui unchiu x se pomeneste cu o suma de bani care ar trebui folosita pentru ce ? ghici ghicitoarea mea, pentru cei ce nu vor sa mearga la scoala si daca un profesor de sport traieste din inchirierea unei sali de sport, de ce o nepoata nu ar putea trai dintun fond de bani acordat "cu atentie" de insusi seful cel mare? Sa nu pui oare benzina pe ei si sa le dai foc ? Cum pot oare sa-si bata joc chiar in acest hal ?
Duminică, 04 August 2013 14:40 postat de Radu de Galati
http://www.viata-libera.ro/cultura/44853-stiri-viata-libera-galateanul-ion-baurceanu-in-memoria-antitotalitarismului
Si astazi inca mai avem pe unii ce public mai plang fostul regim pentru ca primeau cate un apartament construit pe terenurile muncite din greu si cumparate chiar sub regimul bolsevic, ca apoi sa fie confiscate. Cand au confiscat terenurile sau casele unor oameni a durat 5 minute, ca sa primesti dreptul tau, trebuie sa te judeci zeci de ani cu nemernicii ce profita din plin de greselile lor de pe cand erau tovarasi UTCisti sau Comunisti. Si azi conducatorii Romaniei abuzeaza sistemul asa zis democrat ca sa se imbogateasca cum neam de neamul lor de jegosi nu a facuto. Aristocratia bolsevica de azi a facut viata romanilor de azi atat de insuportabila pentru unii care au ajuns in pragul disperarii. Mii de romani inca mai pleaca zilnic din tara pentru a putea munci pentru o bucata de paine si pentru a oferi copiilor lor o viata mai buna. Daca fostilor guvernanti li s-a uitat vina sau li s-a iertat greselile as vrea sa vad ce se va intampla cu actualii asa zisi alesi ai poporului care ne aduc sistematic si cu metode diabolice in pragul disperarii si ma refer clar la oameni ca Mircea Toader, Dan Nica, Durbaca, Bogdan Ciuca, Florin Paslaru, Victor Paul Dovre, Ichim si altii ca ei ce se duc in Parlament si habar nu au ce legi voteaza sau pentru cine si in numele democratii unii romani au ajuns sa doarma prin canalizari si bataia de joc a hotilor ca Paul Florea si Marius Necula.
Joi, 01 August 2013 06:49 postat de Radu de Galati
http://www.viata-libera.ro/eveniment/44752-stiri-galati-viata-libera-diicot-perchezitii-contrabanda-politisti-de-frontiera
Lupii au ajuns sa pazeasca oile?, bravo lor politistilor care mai oferea ceva mai ieftin Galatenilor infometati. Mogulii fac miliarde si ei merg la puscarie pentru cateva sune. haraso democratie pentru unii , nu ?
Duminică, 04 August 2013 15:22 postat de Radu de Galati
http://www.viata-libera.ro/eveniment/44855-galati-viata-libera-vin-contrafacut-politie-confiscare
Taranii isi muncesc via zi si noapte si nu au voie sa-si vanda vinul la piata ca nu-i conform UE. Vine insa un "investitor Strain" cu pasaport Israelian sau de la doamna Merkel si otraveste romanii cu zoaia numita vin de ani si ani de zile si nimeni nu face nimic. Acum cand Politia a intrat peste ei se apuca carpa-n curca lume sa comenteze si el ca doar e democratie, nu ?Eu am sa intrebpe doamna Teodora Miron, de ce nu dati publicitatii numele firmei al carui produs a fost confiscat ? vreti oare sa protejati pe saracul infractor ? vad ca de cand cu Bombonel si cu Fecali, mai toate mijloacele de informare au inceput sa-i planga pe infractori, sa fie oare alta lovitura de stat ?
Vineri, 26 Iulie 2013 21:15 postat de Radu de Galati
http://www.viata-libera.ro/societate/44584-galati-viata-libera-societate-in-zece-zile-inotam
Nu stiu cine a fost platit sa-si bata joc de acel bazin insa vad clar numai din fotografie ca cei care l-au renovat mai rau l-au stricat. Au pus geamuri la balcon ca sa aibe ce sa se sparga, acolo se facea pregatire fizica, se mai jucau cu mingea, de baschet, de fotbal. Au omis blocstarturile si au lasat posinilitatea de-a te accidenta in acel rahat de nici nu stiu cum sa-l mai numesc, dig, ridicatura sau inaltare. Iluminatul este la pamant, scump si costisitor. Oare de ce sa-i plateasca ? faianta din Bazin trebuia alba ca sa reflecte apa curata si nu albastra ca sa inchida culoarea apei. Se vede ca toata renovarea a fost facuta de incompetenti.Sa va fie rusine celor ce va bateti joc de tot ce a fost bun si faceti numai ce-i nebun. Gospodaria urbana cred ca si are idee ce sa faca cu acest bazin. Sunt sigur ca vor fi taxe ca atare ca sa justifice incompetenta instaurata in Primarie. Nu nu-mi place ce ati facut din cel mai frumos bazin din Moldova. Sa va fie rusine.

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT HERE!