Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Adevarul se exprima prin vorbe, Adevarul mare se exprima prin fapte.

See full size image


prea meticulos = prietenii te cred ciudat pentru ca iti aranjezi prea atent lucrurile  = esti inzestrat cu calitati organizatorice si cu capacitate de planificare

prea direct = spui intotdeauna oamenilor exact ce gandesti si ce simti chiar daca ii priveste personal    = ai incredere in tine si abordezi problemele in mod direct. iti place sa te angajezi in solutionarea unor probleme dificile.
prea lenes = iti incepi mereu treburile pe ultima suta de metri. daca exista un motiv pentru care sa nu faci ceva, il vei gasi. = poti face fata sarcinilor de ultim moment si poti lucra sub presiune.
esti dupa cum vad prea zgomotoasa = cand vorbesti nu se aude decat glasul tau. iti place sa fii in centrul atentiei. = esti entuziast si deschis. intr-un grup intri  in relatii firesti cu ceilalti.
prea incapatanat = nu suporti sa recunosti ca ai gresit sau sa renunti.    = esti perseverent. predai totdeauna un proiect la termen. you do not support to admit, that you wrong or to give up
prea vorbaret = cand participi la o conversatie, nimeni nu poate scoate un cuvant. monopolizezi discutia.    = te exprimi bine si iti place sa vorbesti in public, esti convingator si stii sa-ti prezinti  ideile.
prea bizar = nu mergi de obicei in pas cu ceilalti si faci lucrurile in felul tau.   = esti inventiv si poti oferi intotdeauna un punct de vedre original. itii place sa ai initiativa.
prea apatic, indiferent = nu pari sa ai vreodata o parere ferma si nimic nu pare sa te stimuleze. = esti adaptabil si se poate conta pe calmul tau in situatii stresante.
prea sensibil= pui totul la inima.   = esti o persoana binevoitoare si perspicace, abila in relatile interpersonale si dornica sa placa altora.
prea serios= totul ti se pare important. pari mereu incordat .   = esti o persoana prudenta si de nadejde. stii sa tii seama de toate posibilitatile.
prea extermist = reactionezi intodeauna in maniera excesiva. fiecare eveniment din viata ta pare extras dintr-un roman.  =esti o persoana creativa. imaginatia ta abunda in idei.
prea timid = orice persoana nou intalnita te face nervos. sfarsesti prin a face totul singur.   = stiii sa te 
motivezi. lucrezi  bine in mod independent si nu ai motive de suprav

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT HERE!