Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Romanii sunt saraci dar pretentiosi cand vine vorba de telefoane mobile

Romanii nu mai pot tine in buzunar decit telefoane inteligente (smart).  
Un telefon performant costa in jur de 2.500 de lei. Dar, preturile sunt variate. Cele mai ieftine modele de telefoane inteligente pornesc de la 600 de lei, iar in functie de compexitatea aplicatiilor, pretul poate depasi 3.000 de lei. Insa cei mai multi romani sunt dispusi sa cheltuiasca pina la 2.000 de lei pentru achizitionarea unui astfel de telefon.  
De…cand arunci pe masa unui bar, cheile unui BMW  atunci ai nevoie obligatoriu de un telefon smart pe care sa il pui langa! Cheile si telefonu trebuie sa stea obligatoriu pe masa pentru ca buzunarele sint cusute! ..dealtfel si ospatarul trebuie sa vada sigla BMW si telefonu ca sa aiba respect. 
 Chiar au nevoie unii de astfel de aparate?, cand multi dintre ei nu ce pune pe masa in decurs de o luna? A folosi un mobil pentru a comunica e una, dar a cumpara un telephone mobil scump din care folosesti numai 10% din aplicatii, sunt fitze…ce sa-I faci unii maninca mamaliga si parizer dar au telefoane smechere... sau ei stau intr-o garsoniera dar au un mertzan belea in fata blocului... penibil!

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT HERE!