Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Beneficii miraculoase ale usturoiului


Multi dintre noi au auzit ca usturoiul face bine la sanatate. Dar cat de bine?Stiati ca usturoiul are asa de multe proprietati terapeutice si nutritive incat pe drept cuvant poate fi numit un aliment miraculos?1. Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut sub forma de aliment pur
In prezenta sucului sau, germenii de raceli, gripe si viroze au sanse minime de supravietuire. Combate infectiile, degajeaza sinusurile, bronhiile si plamanii. Un miligram de usturoi are aceeasi putere ca douazeci si cinci de unitati de penicilina.

5 ingrediente minune pentru cearcăne şi pungi sub ochi



Ingredientele de mai jos au rolul de a reduce şi a estompa cearcănele si pungile de sub ochi, de a împrospata şi reda pielii frumuseţea. Şi, nu uita, e nevoie de aplicări repetate pentru a te bucura de rezultate.

Sassy Water


Sassy Water face parte din dieta ”Flat Belly Diet” creata de Liz Vaccariello, editorul revistei Prevention impreuna cu Cynthia Sass si se spune ca te ajuta sa obti un abdomen plat si sa slabesti aproape 7 kilograme intr-o luna.

7 Things You Need to Stop Doing Every Day


If you get decent value from making TO-DO lists, you’ll also get significant returns – in productivity, in improved relationships, in financial stability, and in heightened levels of happiness – from adding certain things to a TO-DON’T list.