Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Scutecele domnului Turte pentru ajunul craciunului


Un desert care ma duce cu gandul inevitabil la copilarie, la vacantele de iarna petrecute in Romania, acolo unde aveam parte de cele mai frumoase sarbatori de iarna. Se mananca de obicei in ajunul Craciunului, dar cine mai are rabdare pana atunci?
INGREDINETE: 500 g faina, 1 praf de sare, 125-150 ml apa
miere/zahar – cantitatea o stabileste fiecare, in functie de preferinte, 400 g nuca tocata, esenta de vanilie, esenta de rom,coaja rasa de la 1 lamaie 

Why People Complain?


I think it's natural for people to complain.
Everyday we're faced with a lot of reasons to complain:
we're not tall enough, we don't have the latest and greatest, it's too hot, it's too cold, they get everything handed to them, they shouldn't be doing this they should be doing that, etc.
Having the occasional complaint is fine. To expect a life without complaining (by you or others) is unrealistic.
Why we complain ?

Cum te vei simţi de Crăciun, în funcţie de zodia ta



Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) 

Perioada Crăciunului va fi destul de tensionată pentru tine. Stresul, agitaţia şi toate pregătirile necesare te pot aduce în pragul unei căderi nervoase. Plimbările în aer liber şi pauzele scurte te pot ajuta să-ţi păstrezi mintea limpede
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie) 
De acest Crăciun vei acorda mai multă atenţie sănătăţii decât ai făcut-o până acum. Aspectul astral al acestei perioade te îndeamnă să laşi în urmă obiceiurile alimentare nesănătoase.

Cum ar trebui să-ţi împodobeşti pomul de Crăciun, în funcţie de zodia ta


  
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)   
Nuanţele de albastru şi turcoaz sunt perfecte pentru bradul tău de Crăciun. Sunt culorile zodiei tale şi îţi oferă o stare de linişte, calm, dar şi acea senzaţie că eşti "altfel", pe care o adori.
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Un pom de Crăciun clasic este ideal pentru tine. Combinaţia de roşu şi auriu ţi se potriveşte la fix, şi asta pentru că îţi completează personalitatea conservatoare.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Pentru ca eşti o nonconformistă, un pom de Crăciun în culori puternice, decorat într-un stil aparte, cu totul original este opţiunea perfectă pentru tine. Surprinde-ţi toţi prietenii cu un astfel de brad!

Ways to enjoy your time at work.



I choose to enjoy every day. I wake up early at 5am because I am excited about the day ahead, and throughout the day I try to maintain a positive attitude. Yes, sometimes “shit happens” and I don’t have a good day. But I figure if I at least try to have fun and be happy there is a good chance I will enjoy myself.
What I am particularly interested in is ways to enjoy my time at work. Most people know how to enjoy their leisure time, but many people struggle to imagine being happy at work. If this is you, here are a few quick tips:

6 idei ca să înlocuieşti untul şi uleiul când găteşti la cuptor


Untul şi uleiul pot să fie înlocuite foarte uşor în preparatele pe care le faci la cuptor. Acest lucru te va ajuta să ţii post mai uşor fără să pofteşti la diverse prăjituri, dar şi să slăbeşti.
1. Sosul de mere înlocuieşte cu succes untul şi uleiul Dacă vrei să prepari prăjitura negresa sau diverse brioşe cu fructe poţi să înlocuieşti grăsimea din reţeta tradiţională (untul sau uleiul) cu sosul de mere preparat în casă. Consistenţa va rămâne la fel, vei avea mai puţine calorii şi nici nu vei fi nevoită să adaugi o cantitate mare de zahăr pentru că sosul de mere aduce o dulceaţă în plus. Ca să prepari un sos de mere acasă, neîndulcit trebuie să pui merele feliate la fiert într-o cratiţă în care se pune apă doar de un deget. O altă soluţie ar fi aceea de a la fierbe la abur pentru a obţine un sos mai gros de mere.

The Traditional Leg of Ham

The Traditional Leg of Ham often enjoyed at the Australian Christmas table!. A leg ham, a turkey or a kilo of prawns? Seafood is undeniably the biggest seller here in Australia during the summer Christmas.Christmas Apricot Glazed Ham
Ingredients
1 large cold Leg of ham (I bought a 4kg smoked ham)
500 g good quality apricot jam
1 tablespoon Ground Cinnamon
1/2 cup or more brown sugar
1 1/2 cups Dry Sherry
1 tbsp wholegrain mustard and a handful of cloves