Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

10 ways to show you care for your family



A lot of us are busy with jobs, managing the house and other activities we are involved with. It is really easy to lose sight of your family in the midst of your busy days.How many times have you heard yourself saying ‘I should have phoned my mum, but I’ve just not had the time.’ We are all in the same boat and unless we are consciously aware of who we are forgetting some people will fall out of our lives.
I am talking about all the family here, your wife, husband, children, mother, father, sisters, brothers, and friends.

Cafeaua

Pentru bautorii de alcool : consumul de cafea poate proteja ficatul (potrivit unui studiu finlandez). Alte studii anterioare au sugerat faptul ca, consumul de cafea poate reduce nivelurile de GGT( enzimelor hepatice gamma-glutamiltransferazei) și că, cofeina poate juca un rol în acest sens. "Am descoperit un posibil efect protector pentru consumul de cafea în cazul consumatorilor de alcool", a spus studiu cercetatorul Dr. Onni Niemelä de la Universitatea din Tampere din Finlanda. Oamenii de stiinta au solicitat unui numar de 19 mii de finlandezi cu varste cuprinse între 25 și 70 de ani sa-si spuna parerea cu privire la cafea și consumul de alcool.

Gutuile


Tineti sub control afectiunile de sezon cu ajutorul minunilor naturii. Gutuile sunt excelente pentru calmarea durerilor usoare si inflamatiei. Daca le pastrati la rece, le puteti consuma proaspete pana in martie.



Tratati-va natural inflamatiile usoare ale gatului in acest sezon. Adica apelati cu incredere la gutui.
Aceste fructe au calitati antinflamatoare exceptionale. In plus, o gutuie mare va furnizeaza necesarul zilnic de vitamina C.
Prune, guturi, mere, pere – sunt fructele toamnei pe care trebuie sa le consumati din belsug. Aceasta deoarece vin la pachet cu vitamine, minerale si substante de anti-inflamatoare.
Fac minuni daca reusiti sa mancati zilnic doua salate din aceste fructe. Gutuile, spre exemplu, sunt excelente daca aveti neplaceri cauzate de infectiile virale de sezon. Au efect expectorant.
Folositi si frunzele de gutui tot timpul anului, in infectii respiratorii si nu numai.
Gutuile abunda in vitaminele A, B si C. Daca vi se par inecacioase, le dati pe razatoare si le combinati cu mere, pere sau orice alt fruct de consistenta moale.
De altfel, gutuia in combinatie cu mierea calmeaza tusea si elibereaza caile respiratorii. Si nu aruncati samburii.
Semintele de gutuie pot fi consumate si ca atare, si uleiul din semintele de gutuie este benefic in scaderea inflamatiilor.
O gutuie mare, de 600 de grame, va asigura tot necesarul zilnic de vitamina C

Drojdia de Bere are o multime de

Drojdia de Bere are  o multime de
insusiri legate de sanatate: aplicata pe piele, drojdia de bere vindeca
foarte rapid ranile, iar administrata intern scurta convalescenta dupa diferite boli.
Ce este drojdia de bere?
Este o aglomerare de ciuperci inferioare (Saccharomyces cerevisiae), de
dimensiuni microscopice, dar care se comporta ca niste
adevarate uzine de medicamente, ce produc aproape intreaga
gama de aminoacizi esentiali, toate vitaminele din complexul B, enzime, minerale in forma asimilabila (calciu, magneziu, fosfor) si anumite oligoelemente indispensabile vietii (in special seleniu). Sute de studii facute in ultimele decenii arata faptul ca substantele secretate de drojdia de bere joaca un rol esential in intretinerea sanatatii si in vindecarea unor boli, de la cele mai usoare la cele mai grave.