Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Recycling Mobile Phones


The 6 steps of recycling

Curious about how we turn old mobiles into new possibilities? Here's an insight into our recycler TES-AMM's process. As well as being highly efficient, this process provides a complete breakdown of chemical compounds. That means it prevents potentially damaging chemical compounds (such as dioxins and furans) from reforming and threatening the environment.

What happens - The recycling process




GRAVIOLA VS. CHIMIOTERAPIE

Cancerul este boala secolului in care traim. Se manifesta in diverse forme si este o imagine a nefastului din viata noastra. Oamenii cauta diverse modalitati ca sa ii faca fata, sa il invinga. Iar invingatori sunt atatia in jurul nostru!

Miracolele se intampla. Metodele alternative de tratament sunt considerate o speranta de cele mai multe ori. Dar nici nu stim cum sa preluam toate informatiile la care mai ales astazi, avem acces prin intermediul Internetului.

Masca cu banane

Masca cu banane este un tratament cosmetic cu totul si cu totul exceptional care trebuie sa-ti intre in rutina zilnica. Este foarte simplu de facut, iar efectele sunt ganatate. 


Masca cu banane este un rasfat pentru ten. Nutrientii din banane au calitatea de a hranii in profunzime pielea, curata tenul, stimuleaza regenerarea stratului de colagen, aduce vitamine vitamine B6 si B 12, la care se adauga o cantitate apreciabila de potasiu si magneziu, minerale esentiale pentru luminozitatea si curatarea pielii.
Masti hidratante pentru ten uscat
Folosind bananele ca ingredient principal poti face mai multe tipuri de masti pentru ten. Pasta este ideala pentru fata, dar si decolteu.

Mărţişorul

Legenda firelor alb şi roşu ce se împletesc într-un şnur spune că Soarele ar fi coborât pe pământ în chip de fată frumoasă şi ar fi fost ţinut prizonier de un zmeu. Pentru a-l elibera, un voinic s-a luptat cu zmeul vărsându-şi sângele în zăpadă. Soarele a urcat din nou pe cer şi, în locurile în care zăpada s-a topit, au răsărit ghiocei - vestitori ai primăverii.

Cum sa supravietuiesti unui atac de cord când esti singur.


Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator si care începe sa simta o stare de lesin, are doar, aproximativ 10 secunde înainte de a-si pierde cunostinta.

Cu toate acestea, aceste victime se pot ajuta prin a tusi în mod repetat si foarte energic. O respiratie adanca ar trebui sa fie luata înainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca si prelungita, asa cum e atunci când se produce sputa din adâncul pieptului.
O respiratie si o tuse trebuie repetate la fiecare doua secunde, fara oprire pana soseste ajutorul sau pâna când inima se simte ca bate în mod normal din nou.
Respiratiile adânci, aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima si pastreaza sângele in circulatie. Presiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal. În acest fel, Victimele atacurilor de inima pot ajunge la spital.
Spuneti la cât mai multe persoane despre aceasta. Le-ar putea salva viata!

10 Health Benefits of Drinking Lemon Water



First thing I do every morning is drink a large glass of lemon water, it balances PH, keeps your skin clear and glowing, it kick starts your digestive system, helps with weight loss, and helps to control your coffee habit. Lemon is also a natural energizer, it hydrates and oxygenates the body so it feels revitalized and refreshed!
1. It’s good for your stomach
Lemon can help relieve many digestion problems when mixed with hot water. These include nausea, heartburn and parasites. Due to the digestive qualities of lemon juice, symptoms of indigestion such as heartburn, bloating and belching are relieved. By drinking lemon juice regularly, the bowels are aided in eliminating waste more efficiently.