Translate this page by selecting the language from bellow link

Labels

Masca cu banane

Masca cu banane este un tratament cosmetic cu totul si cu totul exceptional care trebuie sa-ti intre in rutina zilnica. Este foarte simplu de facut, iar efectele sunt ganatate. 


Masca cu banane este un rasfat pentru ten. Nutrientii din banane au calitatea de a hranii in profunzime pielea, curata tenul, stimuleaza regenerarea stratului de colagen, aduce vitamine vitamine B6 si B 12, la care se adauga o cantitate apreciabila de potasiu si magneziu, minerale esentiale pentru luminozitatea si curatarea pielii.
Masti hidratante pentru ten uscat
Folosind bananele ca ingredient principal poti face mai multe tipuri de masti pentru ten. Pasta este ideala pentru fata, dar si decolteu.

Prima masca cu banane
Paseaza o banana si amestec-o impreuna cu o lingurita de miere. Aplica masca pe fata si gat, dar evita zona ochilor. Las-o sa actioneze timp de 15 minute si apoi clateste cu apa calduta.
Aceasta este cea mai simpla masca cu banane. Este ideala pentru orice fel de tip de ten, combate acneea, hraneste pielea si da stralucire tenului.
Masca potrivita pentru tenul tau
A doua masca cu banane 
O alta reteta, include ulei de jojoba, si face adevarate minuni. Ia jumatate dintr-o banana si paseaz-o putin cu o furculita, dar fara sa o faci pasta. Adauga un sfert de lingurita de ulei de jojoba. Amesteca usor si intinde pasta pe fata, pe gat si pe decolteu. Lasa-o sa actioneze circa 15 minute, dupa care indeparteaza crema cu apa calduta.
A treia masca cu banane 
O a treia varianta de masca cu banane are si efect exfoliant. Amesteca o jumatate de banana strivita cu o lingura de fulgi de ovaz. Intinde pasta pe fata si maseaza usor. Apoi lasa masca sa actioneze timp de 20 de minute. Indeparteaza totul cu un servetel si clateste fata cu apa calduta.
Fiind facute din ingrediente naturale oricare masca cu banane poate fi aplicata de fiecare data cand ai putin timp pentru tine. Efectele pozitive se vad imediat.

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT HERE!